Висшето училище по мениджмънт предлага на всички украински граждани безплатни курсове

...
Висшето училище по мениджмънт предлага на всички украински граждани безплатни курсове
Коментари Харесай

В Добрич предлагат безплатни курсове по български на украински граждани

Висшето учебно заведение по мениджмънт предлага на всички украински граждани  безвъзмездни курсове по български език в образователната си база в Добрич , оповестяват от образователното заведение.

„ Въпреки че съумяваме да беседваме едни с други и да се разбираме релативно добре, невъзможността да поддържаме връзка пълноценно по всички тематики е действителна спънка за украинските жители да намерят работа у нас “, стимулират решението от управлението и споделят, че към тях се обръщат бежанци с друга степен на обучение и трудов стаж, които обаче са неприложими поради езиковата преграда.

Учебното заведение е с интернационална устременост , заради което преподаването се прави главно на британски език. При съставяне на задоволително огромна група от украинци, които желаят да се запишат в англоезични стратегии, от ВУМ имат подготвеност да провеждат и безвъзмездни курсове по британски език.

Ако пък се съберат към 20-25 рускоговорящи студенти , може да се предложи образование по компетентност напълно на съветски език с преподаватели най-вече от Украйна, осведомят от образователното заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР